Start direct uw 30 dagen gratis trial!
Man die een blog leest op een tablet

CRM Assistent blog

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent CRM Assistent

"Handige automatiseringstool die onze organisatie productiever en efficiënter maakt" René Kuizenga Duvast Vastgoed en Energieadvies 
maandag 29 augustus 2016
age]
Nieuwe website van CRM Assistent [EasyDNNnews:IfExists:GalleryBackLink]

Nieuwe website van CRM Assistent

Een verbeterde en vernieuwde website voor CRM Assistent!

Nieuwe website van CRM Assistent

Wij hebben onze website vernieuwd zodat het nog makkelijker te lezen en door te bladeren is in alle browsers en mobiele apparaten. Wij hebben veel energie gestoken in het duidelijk verwoorden van de voordelen van CRM Assistent voor het ZZP en MKB.

Laten we eens kijken naar wat er nieuw is!

Wij hebben een groot deel van de focus op u gericht! De website is namelijk responsive gemaakt. Dit betekent dat het er geweldig uitziet in alle browsers en mobiele apparaten. De nieuwe website is een enorme verbetering die ons zal helpen de voordelen en functies van CRM Assistent duidelijk te presenteren.

De CRM Assistent module pagina`s zijn opnieuw ontworpen. Hier zijn kleine introducties van de mogelijkheden weergeven. Zo kunt u beter begrijpen hoe de modules van CRM Assistent u helpen bij het besparen van tijd, verhogen van de omzet en gestructureerd werken. Voor een diepgaander beeld van het online CRM systeem kunt u de gratis demo proberen.

Goede ondersteuning en service, bestaat uit het zo snel mogelijk beantwoorden van alle vragen en verzoeken. Om onze klanten nog beter te ondersteunen is er een Vraag & Antwoord pagina toegevoegd. Hier vindt u de veelgestelde vragen over CRM Assistent en CRM in het algemeen.

Tot slot hebben we een hoop liefde in de over ons pagina gestopt. Hier krijgt u een goed beeld van het kloppende hart achter CRM Assistent.

Wij hopen dat u een kijkje zult nemen op de nieuwe website en het uw interesse in CRM Assistent zal vergroten. Wij zouden graag uw opmerkingen en suggesties willen horen over hoe we de website nog verder kunnen verbeteren.

Wij blijven trouw aan ons doel om het klein- en middenbedrijf via CRM Assistent succesvol te maken.

Laten we het niet geheim houden. Vertel het uw vrienden en relaties!

Theme picker

"Handige automatiseringstool die onze organisatie productiever en efficiënter maakt" René Kuizenga Duvast Vastgoed en Energieadvies 

Maakt u al gebruik van bedrijfssoftware? Wij koppelen eenvoudig met onder andere:


Zoek