Zelfservice support CRM Assistent

Veelgestelde vragen & support

"Handige automatiseringstool die onze organisatie productiever en efficiënter maakt" René Kuizenga Duvast Vastgoed en Energieadvies 

Contact

055 576 8945

Adres

Anklaarseweg 15, Apeldoorn

Open

09:00 - 17:00

Algemene vragen over CRM

CRM staat voor Customer Relationship Management oftewel klantrelatiebeheer. Bedrijven streven ernaar om zo klantgericht mogelijk te opereren en hierdoor hun concurrentiepositie te verbeteren. CRM is dus een bedrijfsstrategie waarin de klant centraal staat.

Een CRM systeem is een van de meest waardevolle systemen die een bedrijf kan implementeren. Een CRM systeem biedt u de mogelijkheid om contacten met uw relaties (bv. potentiële klanten, klanten en leveranciers) te optimaliseren en uw werkprocessen hieromheen te automatiseren. Een CRM systeem heeft als doel:


  • Meer klanten krijgen

  • Meer klanten behouden

  • Omzet verhogen

  • Tijdsbesparing

Vragen over CRM Assistent

Wij zijn open en transparant over de prijzen. Deze kunt u vinden onder het kopje prijzen.

U kunt onbeperkt uitbreiden met gebruikers.

U kunt via CRM Assistent inloggen op uw CRM Assistent account.

CRM Assistent bestaat uit drie modules:

U kunt deze modules individueel inzetten, maar het beste resultaat behaalt u met een combinatie. U kunt eenvoudig en wanneer u wilt upgraden door een mail te sturen naar info@crmassistent.nl of te bellen naar 0523-760030.

Onze CRM Assistent biedt u kosteloos en onbeperkt dataverkeer, schijfruimte, aantal relaties, aantal offertes, aantal facturen en aantal documenten volgens een Fair Use Policy. Daarvoor wordt het gemiddelde berekend van alle klanten van CRM Assistent. Uw schijfruimte en dataverkeer mag maximaal 5 keer zoveel zijn als het gemiddelde. Verbruikt u meer, dan nemen wij contact met u op om aan te geven dat u de Fair Use Policy heeft overschreden. Wij kunnen u dan verzoeken de dataopslag te verminderen of u hiervoor een bedrag in rekening brengen. De Fair Use Policy zorgt ervoor dat al onze klanten onbezorgd gebruik kunnen maken van CRM Assistent.

"Offertes, orderbevestigingen kunnen snel en correct verzonden worden naar onze klanten. Nu kunnen wij alles in één oogopslag zien en verwerken." Jeanet Silder Supreme Relatiegeschenken 

Maakt u al gebruik van bedrijfssoftware? Wij koppelen eenvoudig met onder andere:


Zoek